Termékinformációk:
Kategória szerint: Ruházat és kiegészítők
Márka:Basbleu
Fogyasztói ár:11290.00 Ft

Egyedi Marisa női leggings a különleges megjelenésért! Elasztikus, metálfényű csíkokkal díszített gumi a derékrészen és a nadrágszárakon látványosan kihangsúlyozza a bővebb szabásvonalat. A leggings belő oldala melegebb anyagból készült. Női leggings Széles elasztikus derékrész Oldalsó és hátsó zsebekkel


 • Katia elegáns női leggings
  ❤️Katia elegáns női leggings

  👙Katia női leggings, elasztikus műbőr anyagból. Minimalista designban, a nadrágszárak külső oldalain apró gyöngyökkel díszítve. Női leggings Derékrészen széles gumival Elöl és hátul is „hamis” zsebekkel Vastagság 200 DEN..

  17290.00 Ft
 • Katia pamut női leggings
  ❤️Katia pamut női leggings

  👙A Katia pamut női leggings viselhető elegáns öltözékként, de családi sétához is. A kellemes anyag és a klasszikus szabás kényelmes viseletet garantál. Női leggings Finom kötésű anyag Derékrészen bedolgozott gumival..

  5890.00 Ft
 • Kayla női leggings, Push-Up hatással
  ❤️Kayla női leggings, Push-Up hatással

  👙Kayla stílusos női leggings, elasztikus műbőr anyagból. A szuper Push-Up hatásának köszönhetően megemeli és formálja a popsit. Női leggings Széles elasztikus derékrész Popsirészen Push-Up hatással Elöl és hátul „hamis” zsebekkel Vastagság 200 DEN..

  11290.00 Ft
 • Laguna Sport sport leggings
  ❤️Laguna Sport sport leggings

  👙Laguna női sport leggings, magasított derékrésszel, látványos mintás anyagból. Speciális anyagból, amely elvezeti a nedvességet a test felületéről. Sport leggings Slim fit szabás Funkcionális légáteresztő anyag – elvezeti a nedvességet Derékban bedolgozott gumival..

  8690.00 Ft
 • Laura kismama leggings
  ❤️Laura kismama leggings

  👙A Laura kismama leggings hűvösebb időben is viselhető! A nadrág belső oldala bolyhozott anyagból készült. A szabás alkalmazkodik a növekedő pocakhoz, laza, és egyáltalán nem szorít. Kismama leggings Alacsonyabb derékrész Elöl „hamis” zsebekkel Hátul zsebekkel Vastagság 200 DEN..

  7990.00 Ft
 • Lejdi fekete női sport leggings
  ❤️Lejdi fekete női sport leggings

  👙A sima felületű mikroszálas anyagból készült Lejdi női sport leggings kiválóan alkalmazkodik az alakhoz. Magas és széles derékrésznek köszönhetően stabilan a helyén marad, hogy Ön teljes mértékben élvezhesse bármilyen sporttevékenységet.Sport leggings Széles elasztikus derékrész Derékban széles gumival..

  13290.00 Ft
 • Lejdi női leggings, fekete
  ❤️Lejdi női leggings, fekete

  👙Lejdi női leggings kellemes pamut anyagból.Női leggings Derékban széles gumival Lapos varrások..

  8690.00 Ft
 • Lejdi női sport leggings, rövid
  ❤️Lejdi női sport leggings, rövid

  👙A Lejdi rövid sport leggingset futáshoz, görkorcsolyázáshoz és túrázáshoz is ajánljuk. A sima felületű mikroszálas anyag hozzásimul a testhez, és kiválóan alkalmazkodik. Széles derékréssel, hogy a leggings stabilan a helyén maradjon, ne csússzon le.Sport leggings Széles elasztikus derékrész Derékban..

  7990.00 Ft
 • Leryn női leggings, Push-Up hatással
  ❤️Leryn női leggings, Push-Up hatással

  👙Stílusos Leryn női leggings, Push-Up hatással a formás vonalakért! Széles elasztikus derékrész a laposabb hasért, látványos oldalsó metálfényű csíkok a trendi megjelenésért! Női leggings Széles elasztikus derékrész Popsirészen Push-Up hatással..

  11590.00 Ft
 • Lindsey női leggings
  ❤️Lindsey női leggings

  👙Lindsey női leggings, oldalt látványos elemekkel. A szabás és az erősebb anyag nagyon előnyös!Női leggings Széles elasztikus derékrész..

  10690.00 Ft
 • Livia Mid alakformáló leggings, Push-Up hatással
  ❤️Livia Mid alakformáló leggings, Push-Up hatással

  👙Livia – karcsúsító hatású leggings, speciális kivitelben a csípő, a hasrész és a popsi formálásáért. Kényelmes, érintésre kellemes, nem áttetsző anyagból. Legyen magabiztos ebben az alakformáló nadrágban, amely nem hiányozhat a ruhatárából! Női leggings Széles elasztikus derékrész Popsirészen..

  10290.00 Ft
 • LOAP Mady női leggings, melange
  ❤️LOAP Mady női leggings, melange

  👙A Mady női leggings kényelmes viselet otthoni edzéshez vagy aktív sétához kint a természetben. Könnyű funkcionális anyagból, amely megbízhatóan elvezeti a nedvességet a test felületéről és gyorsan szárad. Sport leggings Lapos varrások Fényvisszaverő elemek Funkcionális, légáteresztő anyag (elvezeti a..

  7990.00 Ft
 • Lydia női leggings
  ❤️Lydia női leggings

  👙Lydia – egyedi női leggings, a ruhatár divatos kiegészítője! A nadrág külső oldala hasított bőr hatású, metál matt designban készült. A nadrág belső oldala vékony fleece anyagból készült. Élvezze a kényelmet ebben a divatos ruhadarabban! Meleg leggings Elöl „hamis” zsebekkel Hátrészen zsebekkel..

  13990.00 Ft
 • Marisa divatos női leggings
  ❤️Marisa divatos női leggings

  👙Egyedi Marisa női leggings a különleges megjelenésért! Elasztikus, metálfényű csíkokkal díszített gumi a derékrészen és a nadrágszárakon látványosan kihangsúlyozza a bővebb szabásvonalat. A leggings belő oldala melegebb anyagból készült. Női leggings Széles elasztikus derékrész Oldalsó és hátsó..

  11290.00 Ft© 2020 Fedezd fel a női ruhák kollekcióját, amelyben a legkülönbözőbb stílusokkal találkozhatsz. Szerviz információk